Bryggtillverkare med 25 års erfarenhet

Företaget har en 25-årig historia som bryggtillverkare vilket borgar för hög kvalité och ett gediget kunnande. Vår närhet till skärgården ger en kunskap om vad som krävs för att våra produkter ska klara de mest utsätta lägena. Därför är våra produkter framtagna för att även klara de tuffaste förhållanden. Personalens kunnande och erfarenheter är en trygghet som ni som kund har nytta av. Vi försöker alltid att förnya och utveckla våra produkter till det bättre, allt för en ökad livslängd och mindre underhåll.

HF Bryggan Tillverkningshall

Under åren har vi inriktat oss på både lättare och tyngre flytande konstruktioner. Vi försöker hålla ett nära samarbete med kunden under hela planeringen fram till färdig produkt. Vi sköter nästan hela tillverkningen inom företaget, vilket innebär att vi har en bra översikt på produktionen.

Våra metallarbeten utförs av utvalda och godkända leverantörer. Vi har produkterna för dig som vill ha bryggan helt färdig, men även för dig som renoverar en gammal brygga eller väljer att tillverka bryggan själv. Till vår kundgrupp hör såväl privatpersoner som företag, samfälligheter, städer & kommuner. Hittar ni inget som passar ert behov, eller om ni vill designa bryggan själv, sänd då en skiss till oss! Under åren som gått har vi gjort en mängd olika speciallösningar, t.ex. flytande sommarstugor, flytande hopptorn och olika typer av servicebryggor. För en pålitlig bryggtillverkare – Vänd er med förtroende till oss!

Välkommen!

Bryggtillverkare - HF Bryggan